Bericht versturen
news

AM etiket het decoderen verrichtingsproces

July 27, 2020

am de etiketten hebben goede opsporingsprestaties en om zich aan de oppervlakte van het product gebruikt te houden, zullen en niet de productinformatie behandelen of zullen de product verpakking beschadigen. am het niet-contact die van het etiketgebruik methodes demagnetiseren, die geschikt en snel, zijn en wijd in diverse scènes zoals supermarkten, drogisterijen, specialiteitopslag, enz. kunnen worden gebruikt, effectief verminderend diefstalverlies, versnellend het controleproces, en verbeterend de het winkelen ervaring.

1. Het kassierspersoneel zou de specifieke plaats van het anti-diefstal etiket op de goederen (punt) moeten bepalen. Als het een verborgen anti-diefstal etiket is, zou het verwijzingsteken moeten worden bepaald. Dan zet dicht het anti-diefstal etiket op het product zo aan de oppervlakte van de decoderraad mogelijk om ervoor te zorgen dat het anti-diefstal etiket door het efficiënte het decoderen gebied kan overgaan. (Over het algemeen, is het het decoderen gebied van de anti-diefstal decoder van de niet-contactsupermarkt binnen 10cm van de oppervlakte van de decoder)

2. Supermarkt het anti-diefstal etiket moet decoderen door de decoderraad horizontaal overgaan, en alle zes partijen (voor grote hexahedral producten) moeten door de raad van de supermarkt anti-diefstal decoder horizontaal overgaan. Het doel is een dode hoek tussen de decoderraad te vermijden en het anti-diefstal etiket, die op kassier wachten nadat het personeel de het decoderen hoek heeft beheerst, het aantal passen kan worden verminderd.

3. De het decoderen snelheid wordt gecontroleerd bij één product per seconde, niet te snel, anders kunnen de supermarkt anti-diefstal etiketten verschijnen, en decoderen is onvolledig, wat supermarkt anti-diefstal deuralarm kan veroorzaken.

4. Na de supermarkt wordt het anti-diefstal etiket gedecodeerd door de raad van de supermarkt anti-diefstal decoder, de klantenpassen door de supermarkt anti-diefstal deur om een systeemalarm te veroorzaken wanneer het weggaan, betekent het dat decoderen niet succesvol was. Dit kan aan de fout toe te schrijven zijn van de kassier in het decoderen;

5. Maar als deze situatie onophoudelijk voorkomt, informeer op tijd de supervisor om erop te wijzen dat de het decoderende materiaal van de supermarkt anti-diefstal deur en, defect zijn en het veiligheidspersoneel vinden om het anti-diefstal materiaal te bevestigen en de overeenkomstige situatie op tijd te behandelen.